Presenten l’spin-off SUCCIPRO en un acte al Serrallo de Tarragona que coincidirà amb l’inici de la campanya de finançament

MÉS INFORMACIÓ

Presenten l’spin-off SUCCIPRO en un acte al Serrallo de Tarragona que coincidirà amb l’inici de la campanya de finançament

Equipo de SUCCIPRO.

L’spin-off SUCCIPRO, que neix fruit d’anys d’investigació a l’IISPV entorn del paper del succinat en la salut metabòlica i que també s’ha creat gràcies al suport de la URV, ha organitzat per al proper dimarts 27 de setembre un acte de presentació, al Teatret del Serrallo (Tarragona), per donar a conèixer el seu projecte empresarial.

L’empresa, que es troba immersa en un procés d’expansió, també vol encetar en el marc d’aquest acte una campanya de finançament per tal de donar un impuls al projecte, que té com a objectiu millorar els tractaments de les persones amb trastorns metabòlics inflamatoris (com l’obesitat o la diabetis, però també d’altres, com el Crohn o el fetge gras no alcohòlic), a través de teràpies basades en la disminució del succinat.

Es farà també una segona presentació a Barcelona.

Durant aquest acte, els fundadors de l’empresa, el Dr. Joan Vendrell Ortega, la Dra. Sonia Fernández Veledo i la Dra. Isabel Huber Ruano, del grup de recerca de l’IISPV en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET), explicaran el projecte i la forma de participar-hi econòmicament a totes aquelles persones que hi estiguin interessades.

Us hi esperem!

Aquelles persones que vulgueu assistir a aquest acte heu de confirmar la vostra assistència tot registrant-vos-hi aquí.

Més informació de SUCCIPRO

Més informació del paper del succinat en la salut metabòlica

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos