Caminada Solidària de Perafort i els Garidells amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis.

MÉS INFORMACIÓ

Caminada Solidària de Perafort i els Garidells amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis.

Reus, 15 de Novembre de 2021.- El passat diumenge 14 de novembre es va dur a terme la 6a caminada solidària de Perafort i els Garidells amb un gran èxit de participació i organització.

Gran èxit de participació

Gairebé 400 persones van apuntar-se a gaudir de la ruta familiar de 9 quilòmetres i així van contribuir, amb les seves donacions, a recaptar diners per la recerca en Diabetis que es du terme al territori. Les aportacions, que superaran els 1.200 euros, aniran destinades al Grup d’Investigació en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET) de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona (HJ23).

Després d’una setmana plujosa típica de tardor, el diumenge 14 de novembre va regalar als participants un dia assolellat i de temperatura perfecta per gaudir de la natura en família. Això van saber-ho aprofitar els ciutadans que no van dubtar a acostar-se fins a Perafort per contribuir en la recerca biomèdica i gaudir de l’entorn en una jornada molt especial.

El Dia Mundial de la Diabetis es va instaurar el 1991 per tal d’augmentar la consciència global sobre la diabetis. Tal com manifesta el Dr. Joan Vendrell, catedràtic de medicina a la Urv, endocrí del HJ23 i investigador i director de l’IISPV “La malaltia s’ha deteriorat amb la pandèmia per falta de controls”, és per això que activitats com la caminada solidària de Perafort i els Garidells i el Dia Mundial de la Diabetis són essencials per no perdre consciència d’aquesta malaltia i de la importància de portar un bon control d’aquesta.

Des de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili i des del grup DIAMET volem fer arribar el nostre agraïment a tots els participants i molt especialment als organitzadors que fan aquestes activitats possibles.

Tot això no seria posible sense els col·laboradors: Ajuntament de Perafort i Puigdelfí,  Ajuntament dels Garidells, Wala, Fruites Cambrils, Bon Preu – Esclat, CaixaBank, El racó de Sonia, Forn Ribas, Edulcodiet, Automecànica Dols i Granges Prió.

Ens veiem l’any que ve.

Primers passos d’una gran jornada.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos