Recerca amb perspectiva de gènere

16 de juliol, de 09:00h a 13:00h (online)

Go_Hero + IISPV + IDIBGI + IRBLLeida

Arran dels nous requeriment de la CE en relació als Plans d’Igualtat de les institucions sol·licitants, s’en desprenen les accions de promoure la sensibilització i formació del personal en metodología investigadora amb perspectiva de gènere.

Amb aquest objectiu, el consorci GO_HERO organitza la sessió formativa Recerca amb perspectiva de gènere, a càrrec de la Dra. Carme Valls, metgessa experta en medicina amb perspectiva de gènere.

La Dra Carme Valls és Llicenciada en medicina per la Universitat de Barcelona i membre de l’ONG Centre d’Anàlisis i Programes Sanitaris, que té com a objectiu investigar i posar en evidència les diferències de gènere en la salut i en els serveis sanitaris i proporcionar a les dones l’accés a la informació i als recursos per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Professora a la Universitat de Barcelona de l’assignatura Dones i homes: epidemiologia de les diferències.

Autora de diversos llibres de divulgació mèdica.

Diputada al Parlament de Catalunya.

L’any 2018 va obtenir el Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista que atorga l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, per la qualitat en la recerca i la divulgació sobre la salut de les dones.

 

Data límit d’inscripció: 14/07/2021

 

IMPORTANT INFORMATION

Cursos

  • 16 de Juliol de 09:00h a 13:00
  • ONLINE
Add to your agenda