XXV Premi de Salut Laboral MANUEL BASELGA

SOCIETAT CATALANA DE SEGURETAT I MEDICINA DEL TREBALL - SCSMT

Objecte

El treball haurà de ser inèdit i escrit tot seguint les normes de publicació de la revista de la SCSMT “Archivos de Prevención de Riesgos Laborales” en algun dels formats que preveuen (originals, estudi de casos, revisions, articles d’opinió, etc.).

Les persones interessades les poden consultar a www.scsmt.cat/archivos o sol·licitar-les a la Secretaria de la SCSMT.
− Els treballs podran estar escrits en català o castellà.
− Els originals s’hauran de presentar per quintuplicat, amb sense signatura i absolutament anònims, i s’identificaran mitjançant la plica.
− La plica serà un sobre blanc de format carta, tancat . A l’exterior s’hi escriurà exclusivament el nom del treball i a l’interior hi constarà el nom, adreça completa i telèfon de l’autor o del primer signant si n’hi ha més d’un.
− Els originals del treball i la plica s’enviaran, dins d’un sobre de format A4, a la Societat Catalana de Seguretat i Medicina del Treball, carrer Tapineria, núm. 10 pral. 08002 – Barcelona.
− Els autors, o una persona designada per ells com a representant, hauran d’assistir a l’acte de lliurament
del Premi.

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 16 de desembre de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 20 de desembre de 2013. L’IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l’entitat convocant.

Termini Oficial

31 de desembre de 2013

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: