VII Edició dels Premis ESTEVE Units per l’Atenció al Pacient””

LABORATORIOS DR. ESTEVE S.A

Objecte

La convocatòria dels Premis ESTEVE té per objecte la participació i proposta en iniciatives i projectes d'innovació que ajudin a millorar l'atenció i la comunicació amb els pacients i que, en major mesura, contribueixin a millorar la qualitat de vida del pacient. Les iniciatives i projectes hauran d'haver estat desenvolupats i es valorarà que s'hagin pogut obtenir resultats contrastables.
Els projectes es poden presentar en alguna de les següents categories:

Àrea Mèdica: adreçada a projectes realitzats per professionals mèdics o equips liderats per un titulat en Medicina, així com iniciatives de col·legis, societats científiques, associacions de professionals i / o entitats formals mèdiques.
Àrea Farmacèutica: per a iniciatives impulsades per professionals farmacèutics de manera individual o en un equip i iniciatives de col·legis, societats científiques, associacions de professionals i / o entitats formals de farmàcia.
Àrea Infermera: destinada a aquells projectes que es desenvolupin per un professional de la Infermeria, de manera individual o en un equip, així com iniciatives de col·legis, societats científiques, associacions de professionals i / o entitats formals d'infermeria.

Requisits
 • Un mateix projecte o iniciativa no podrà ser objecte de presentació en més d'una de les categories dels Premis ESTEVE (Àrea Mèdica, Àrea Farmacèutica o Àrea Infermera).
 • Els Premis ESTEVE estan dirigits als següents participants per tipus de categoria (els "Participants en els Premis ESTEVE"):
  Àrea Mèdica: Professionals persones físiques metges (amb títol en vigor), residents legals i que exerceixin la seva activitat en territori espanyol, així com a entitats jurídiques (col·legis, associacions, residències, institucions sanitàries públiques o privades, societats científiques) vinculades a aquests col·lectius que promoguin la salut, amb domicili social i que exerceixin la seva activitat en territori espanyol.
  Àrea Farmacèutica: Professionals persones físiques farmacèutics (amb títol en vigor) residents legals i que exerceixin la seva activitat en territori espanyol, així com a entitats jurídiques (col·legis, associacions, residències, institucions sanitàries públiques o privades, societats científiques) vinculades a aquests col·lectius que promoguin la salut, amb domicili social i que exerceixin la seva activitat en territori espanyol.
  Àrea Infermera: Professionals persones físiques d'infermeria (amb títol en vigor) residents legals i que exerceixin la seva activitat en territori espanyol, així com a entitats jurídiques (col·legis, associacions, residències, institucions sanitàries públiques o privades, societats científiques) vinculades a aquests col·lectius que promoguin la salut, amb domicili social i que exerceixin la seva activitat en territori espanyol.
 • Els participants en els Premis ESTEVE podran participar en la corresponent categoria de manera individual o conjuntament amb un equip de persones físiques, cas en el qual almenys, el "responsable del projecte" ha de complir els requisits establerts.
 • No podrà participar en els Premis ESTEVE, ni tindrà la consideració de "Participants en els Premis, cap empleat d'ESTEVE, ni de les agències de màrqueting, publicitat o proveïdors implicats en els Premis ESTEVE.
Termini IISPV

25/10/2017

Termini Oficial

30/10/2017

Documents a presentar

Les candidatures s'han de presentar en format digital. Els participants en els Premis hauran d'elaborar i presentar el projecte de la categoria de la següent manera, juntament amb la documentació indicada:

 • Formulari de sol·licitud d'inscripció degudament emplenat en espanyol, disponible a www.premiosesteve.com
 • Estàs interessat?

  Omple el següent formulari per rebre més informació: