Projectes de recerca SEC-ROVI per promoció de la investigació en insuficiència cardíaca de la secció d’insuficiència cardíaca 2017

SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CARDIOLOGÍA

Objecte

La Secció d'Insuficiència Cardíaca de la Societat Espanyola de Cardiologia concedirà fins a 10 beques, a través de la Fundació Casa del Cor, amb l'objectiu de promoure la recerca en insuficiència cardíaca en centres amb menys trajectòria d'investigació en aquesta àrea. Les beques es convoquen per a projectes de recerca originals i inèdits que versin sobre qualsevol aspecte relacionat amb el camp de la insuficiència cardíaca.

Requisits

Podran optar a aquests projectes membres de la Societat Espanyola de Cardiologia i de la Secció d'Insuficiència Cardíaca. Atès el caràcter de promoció de la investigació, es requerirà com a requisit que cap dels investigadors signants del projecte hagi rebut cap beca pública o privada per a investigació en insuficiència cardíaca en els 2 anys previs.
Els Projectes hauran de realitzar-se en centres espanyols. No es podran presentar treballs que optin a altres projectes de recerca, beques o premis en la present convocatòria de la Societat Espanyola de Cardiologia.

Termini IISPV

17 de Novembre de 2017

Termini Oficial

15 de Novembre de 2017

Documents a presentar

Projecte d'investigació en imprès normalitzat.

Currículum normalitzat de l'investigador principal.

Declaració signada de no haver rebut cap dels autors beca pública o privada per a investigació en insuficiència cardíaca en els 2 anys previs.

Tota la documentació deberá ser enviada mitjançant correu electrònic a la següent adreça:  cplaza@secardiologia.es

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: