Programa MAP ACCIÓ-EADA

Objecte

Per això, EADA configura equips de projectes que, sota la supervisió de tècnics d’ACCIÓ, estructuren el model de negoci d’aquests projectes, amb l’objectiu d’acostar-los a un "investment grade" que faciliti el seu acostament al mercat amb elevades probabilitats d’èxit.

Cada equip de projecte d’EADA està format per participants dels diversos programes Màsters i pels representants de l’equip emprenedor, dirigits per un professor, professional expert en el tema del projecte admès, complementat per una tutoria acadèmica i un panell d’experts que el jutgen.

L’output del projecte és un Pla de negoci complet i, com a conseqüència del resultat dels treballs, els millors projectes poden ser seleccionats per ser recolzats per la Iniciativa de Capital Llavor d’EADA a la IncubAceleradora d’EADA BIHOOP, per algunes de les acceleradores participants en el programa d’ACCIÓ "START-UP CATALONIA", o per les actualment ja existents en l’ecosistema emprenedor abans d’enfrontar-se al veredicte del mercat.

L’outcome del Programa és la presentació d’un grup de projectes i start-ups a grups de potencials inversors interessats que decideixin aportar els recursos que es necessiten per començar la seva etapa de creixement i de desenvolupament.
 

Termini Oficial

El període d’inscripció estarà obert fins el proper dijous dia 5 de desembre, segons Fonts d’ACC10, tot  i que a la web inidqui el 2 de desembre de 2013

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: