PREMIS FUNDACIÓ PRINCESA DE GIRONA 2018

FUNDACIÓ PRÍNCEP DE GIRONA

Objecte

Dirigida a premiar la trajectòria de joves científics (incloent de les ciències humanes i socials) amb experiències o projectes d'investigació destacats en la seva disciplina, emprenedors, innovadors i amb un elevat potencial de desenvolupament futur.

Requisits

Tenir entre 16 i 35 anys d'edat abans de la data límit de presentació de candidatures. És a dir, els/les candidats/ates han d'haver nascut entre l'1 de desembre del 1981 i el 30 de novembre del 2001.
* En el cas de la categoria de Recerca Científica, i a fi de promoure la participació de candidates, a les que tinguin fills a càrrec se'ls aplicarà una ampliació del rang d'edat per cada fill.
Haver nascut o residir legalment a Espanya.
Totes les candidatures han d'estar avalades per mitjà d'una carta de suport a la persona candidata. Aquests avals en forma de carta de suport els poden elaborar responsables d'organitzacions i institucions representatives, com ara universitats, ajuntaments, cambres de comerç o altres institucions públiques i privades de prestigi reconegut, així com els patrons de la Fundació Princesa de Girona i els membres del seu Consell Assessor. Es pot avalar més d'una candidatura.

Termini IISPV

22/10/2017

Termini Oficial

29/10/2017

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: