PREMI PSICOFUNDACIÓN JOVES PSICÒLEGS EMPRENEDORS 2017

PSICOFUNDACIÓN

Objecte

Des de PSICOFUNDACIÓN es pretén aconseguir que sorgeixin idees novedoses tant en la recerca com en l'aplicació pràctica de la ciència psicològica, donant suport a l'esperit emprenedor i innovador dels joves psicòlegs.

Aquest Premi s'instaura per generar iniciatives valuoses en els diferents camps de recerca científica i aplicada de la Psicologia, que hauran de tenir les següents característiques comunes:
Inventiva Innovadora: crear una nova forma d'encarar un problema, un projecte novedós de recerca, un nou tipus d'intervenció, una nova forma de comercialitzar una idea. S'han d'aportar criteris fefaents del seu interès, viabilitat, consistència contrastable i realitat actual.
Iniciativa Emprenedora: no només sota un paradigma empresarial propi, sinó també emprendre dins d'una empresa aliena com a element distintiu al que es feia anteriorment. Es tracta de potenciar tant emprenedors empresarials com a emprenedors interns (aquells que promouen iniciatives dins d'una organització)
Recerca novedosa: propostes de projectes de recerca, en qualsevol dels àmbits de la Psicologia, que siguin nous i s'ajustin als criteris del procediment científic.
Psicòlegs emprenedors: l'àmbit d'acció és la Psicologia en qualsevol de les seves especialitats, tant en l'àmbit empresarial com en l'acadèmic.
Joves psicòlegs: el focus d'aquest premi se centra en el rang indicat de joventut, menys de 35 anys, per poder determinar un àmbit d'aplicació que faciliti a aquests professionals poder seguir invertint en la seva idea emprenedora. Aquest premi pretén generar una pedagogia de la creativitat, el desenvolupament de la recerca i l'activitat aplicada a través de la difusió de bones pràctiques i exemples i el suport als psicòlegs com a emprenedors.

Requisits

La convocatòria està oberta a llicenciats i graduats en Psicologia. Es poden presentar a títol individual o en equip format per un màxim de quatre persones, de les quals almenys dues hauran de ser titulats en Psicologia. L'edat màxima dels participants serà de 35 anys a la data d'inici del termini de presentació de candidatures (1 de maig de 2017).

Termini IISPV

24 de juliol de 2017

Termini Oficial

31 de julio de 2017

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: