Premi nacional d’ investigació en medicina de l’esport

Objecte

L’objecte és reconèixer públicament la tasca realitzada pels investigadors espanyols i incentivar les iniciatives d’ investigació d’ excel·lència en l’ àmbit de la Medicina de l’ Esport. Es premiaran un màxim de tres treballs dels presentats, relacionats amb la Medicina de l’Esport, valorant, entre d’ altres aspectes, l’ esforç científic i la contribució a la generació, desenvolupament o aplicació dels coneixements en el camp de la medicina esportiva, així com l’establiment de ponts entre la recerca bàsica i l’aplicada en benefici dels pacients.

Tots els treballs que es presentin a concurs hauran de ser inèdits i tractar sobre qualsevol tema relacionat amb la Medicina de l’ Esport, salut i exercici físic o amb la millora del rendiment dels esportistes.

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 18 de novembre de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 9 de desembre de 2013. L’IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l’entitat convocant.

Termini Oficial

13 Desembre de 2013

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: