PREMI A LA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

SOCIETAT CATALANA DE BIOLOGIA

Objecte

S'atorga al que es consideri un professional rellevant en l'estudi de les ciències de la vida que hagi destacat per la seva trajectòria, que hagi contribuït de manera destacada al progrés o la difusió de les ciències biològiques en els territoris de parla catalana al llarg de la seva trajectòria professional, en qualsevol dels seus àmbits (docent, investigador, empresarial…), i que representi els valors morals, ètics i d'esforç de la Societat Catalana de Biologia (SCB).

Requisits

Els candidats no es poden presentar a títol individual, sinó que han de ser proposats per institucions científiques, acadèmiques, culturals, o bé per col·lectius de professionals relacionats amb les ciències biològiques. Els candidats han d'haver estat clarament relacionats amb el territori de parla catalana, bé sigui per naixement, formació o per haver desenvolupat una part significativa de la seva activitat professional en aquest territori.

Termini IISPV

17 d’abril de 2017

Termini Oficial

23 d’abril de 2017

Documents a presentar

Les propostes s'han de presentar utilitzant el formulari i també cal enviar el currículum actualitzat del candidat en format lliure.

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: