Premi “Acadèmia/CAMFiC” 2017 a la millor iniciativa de millora dels serveis sanitaris en atenció primària

SOCIETAT CATALANA DE MEDICINA FAMILIAR I COMUNITÀRIA (CAMFIC)

Objecte

Aquest premi està destinat a premiar el projecte sobre millora de qualitat dels serveis sanitaris en atenció primària que ja s'hagi aplicat i del qual es puguin avaluar els resultats.

Termini IISPV

02/02/2017

Termini Oficial

07/02/2017

Documents a presentar

– Document 1. El projecte sense identificar amb les característiques següents: A. Extensió: de 4 a 8 fulls d'extensió, de 30 línies per full i 70 caràcters per línia. En aquest document no hi figuraran els autors ni el lloc de treball, ni cap dada que els pugui identificar. B. Apartats (orientatius):

1. Títol

2. Justificació i situació prèvia del tema a. Definició del problema i/o oportunitat de millora b. Mesura de la situació de millora de la qualitat: indicadors de mesura

3. Objectius de millora: a. Objectiu principal. Mesurat amb els resultats esperats 1) Justificació de l'objectiu 2) Comparació amb d'altres 3) "Bench" (el millor)

4. Pla d'acció: a. Justificació b. Temporalitat c. Intervenció d. Recursos e. Responsables de les accions f. Aplicacions del pla d'acció 1. Desviacions del previst 2. Motiu de la desviació

5. Resultats assolits i lliçons apreses 

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: