PERIS- CONVOCÀTORIA 2019-2021- Acció instrumental de Formació de cientifics i tecnòlegs- Phd for Medical Doctors ( PhD4MD)

DEPARTAMENT DE SALUT

Objecte

Dins del Programa d’impuls del talent i ocupabilitat:

Acció instrumental de Formació de cientifics i tecnòleg:

Phd for Medical Doctors (PhD4MD)

Finançament de contractes de metges que hagin completat la formació Sanitària Especialitzada, destiants a la formació practica avançada en els camps de recerca més nous i les tecnològies d’avantguarda. Els candidats realitzaran un projecte col.laboratiu entre un grup clínic i un de bàsic per a la realització de la tesi doctoral.

Requisits

-Estar en possessió del titol oficial d’Especialitat Mèdica (MIR). Els candidats que hagin obtingut la titulació fora del estat espanyol caldrà que disposin del títol homologat.

-Haver finalitzat el promgram d’FSE entre l’ 1 de gener del 2013 i el termini de presentació de sol.licituds.

 

Termini IISPV

  juntament amb el vostre CVN

Termini Oficial

Encara no s'ha publicat l'ordre de bases ni la convocatòria, per lo que hem d' esperar a la publicació del DOG, que es preveu a mitjans de novembre.

Degut a que només podem presentar 3 sol.licituts, haurem de prioritzar. Per la priortizació utilitzarem els criteris marcats pel Departament de Salut. Els candidats interessats, heu de presentar el document de priorització annexat a aquest link  omplert

Documents a presentar

 com a màxim fins el dia 09 de Novembre.

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: