CRIDA Repte CIMTI 2023 – Promoció de la salut de la dona

CIMTI

Objecte

La convocatòria CRIDA Repte CIMTI 2023, pretén que es presentin projectes tecnològics innovadors en els quals es promoguin solucions pel que respecte a la salut de la dona.

L’objectiu d’aquesta convocatòria són els següents:

  • Desenvolupament d’eines per millorar la salut sexual i reproductiva de les dones en totes les etapes de la vida així com fomentar la prevenció d’Infeccions de Transmissió sexual.
  • Desenvolupament de noves eines i tecnologies mèdiques per minimitzar el risc associat al seguiment de l’embaràs.
  • Desenvolupament d’eines pel diagnòstic precoç de càncer en dones i millorar l’eficàcia de les proves existents en l’actualitat.
  • Desenvolupament d’eines per millorar la detecció i l’acompanyament de problemes de salut mental en les dones en totes les etapes de la vida.

La dotació econòmica seria oferir serveis per un valor màxim de 85.000€

Per a presentar-se en aquesta convocatòria s’ha de fer un registre electrònic a través de la plataforma OpenWater donant-se d’alta a CoLab (CIMIT) – 2023 – CIMTI Challenge Call (secure-platform.com). Les sol·licituds s’han de presentar en anglès i la data límit és el 17 d’agost.

Per tal d’optar a projecte elegit, s’ha d’obtenir mínim un 50% a tots els criteris individuals i 50% de puntuació global.

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: