CONVOCATÒRIA B·DEBATE 2018

Objecte

Impulsar trobades internacionals d'alt nivell científic pel debat, la col·laboració i l'intercanvi obert de coneixement entre experts de màxim prestigi nacional i internacional en l'abordatge de reptes complexes d'alt impacte i interès en ciències de la vida. A més, es recolza la innovació, transferència tecnològica i temàtiques de política científica, ètica i d'impacte social, entre d'altres aspectes transversals de suport a la recerca.
Els debats fan especial èmfasi en aproximacions integradores i multidisciplinàries, per donar resposta als problemes i necessitats socials en l'àmbit de les ciències de la vida i la salut, tenint en consideració les condicions de complexitat i evolució constant del món.

Requisits

La convocatòria s'adreça a experts i científics reconeguts vinculats a entitats de recerca del país, que exercirien de líders científics (partner) de les propostes. Aquests experts únicament podran presentar una proposta per convocatòria. En cas de ser seleccionada per al Programa d'activitats anual, el líder científic haurà de confirmar formalment a B·Debate el suport a la proposta per part de l'entitat de recerca a la que està vinculat.

Termini IISPV

14 de juny de 2017

Termini Oficial

21 de juny de 2017

Documents a presentar

– El formulari de sol·licitud de propostes d'activitats

– Els investigadors que presenten una proposta a la convocatòria hauran d'incloure el seu CV on acrediti clarament el camp científic en el que està treballant i la vinculació a un centre de recerca del país

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: