Beques Post-Residència 2018

LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE MEDICINA DE LABORATORIO (SEQCML) Y LA FUNDACIÓN JOSÉ LUIS CASTAÑO-SEQC 

Objecte

Convocatòria de 10 beques post-residència, (4 finançades per la SEQCML i 6 per la Fundació José Luis Castaño-SEQC) per a aquells facultatius especialistes del Laboratori Clínic que acabin el seu període de residència al 2018, i que vulguin realitzar un projecte d'investigació en un Laboratori Clínic d'un hospital en un centre nacional o internacional de reconegut prestigi.
L'objectiu és fomentar la investigació entre els especialistes del Laboratori Clínic. 

Requisits
  • La beca va dirigida als facultatius especialistes del Laboratori Clínic que finalitzin el seu període de residència a 2018 (entre gener i desembre) i que vulguin realitzar un projecte en un Laboratori Clínic d'un centre nacional o internacional de reconegut prestigi.
  • La beca és incompatible amb un contracte de treball a temps complet.
  • La beca serà incompatible també amb qualsevol altre ajut (beca, contracte de recerca) directa per al becari encara que si serà compatible amb altres ajuts en recursos materials o humans diferents al becari.
  • El sol·licitant ha de ser soci de la SEQCML amb una antiguitat mínima de 6 mesos. 
Termini IISPV

06 Abril 2018

Termini Oficial

15 Abril 2018

Documents a presentar

La memòria del projecte i documentació requerida s'ha d'elaborar tal com es descriu en el document: Memòria Projecte (annex 1). En aquest document també s'especifiquen els criteris que utilitzarà el Jurat per avaluar els projectes. 

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: