BEQUES DR. FERRAN A UN PROJECTE DE RECERCA D’UN GRUP D’INICI I GRUP EMERGENT.

FUNDACIÓ DOCTOR FERRAN

Objecte

Per a l'any 2017 la Fundació Dr. Ferran convoca dues beques destinades a donar suport econòmic a projectes d'investigació: una per a un grup de recerca d'inici i una altra per a un grup de recerca emergent de les Terres de l'Ebre.

Un grup d'inici és un grup de recerca estructurat al voltant d'un investigador/a principal que treballa en un centre de salut i que presenta un projecte que s'emmarca en una línia d'investigació en salut definida. No és necessari que acrediti publicacions ni sol·licituds d'ajuts ni projectes desenvolupats conjuntament.

Un grup emergent és un grup de recerca estructurat al voltant d'un investigador/a principal que treballa en un centre de salut i té una trajectòria científica estable i continuada d'una durada superior a tres anys. Aquest grup ha comptat amb suport econòmic previ i ha generat publicacions rellevants en els tres últims anys. El projecte que presenti ha de formar part d'una línia d'investigació definida.

Requisits

Les beques estan destinades a treballs de recerca amb una durada màxima d'un any. 

Termini IISPV

17/03/2017

Termini Oficial

20/03/2017

Documents a presentar

La sol·licitud de les beques s'ha de fer únicament de forma electrònica mitjançant l'adreça info@fundacioferran.org i ha d'anar acompanyada dels documents següents:

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: