Beca d’Investigació FEHH-Fundació CRIS convocatòria 2017

SEHH - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE HEMATOLOGÍA Y HEMOTERAPIA

Objecte

La Fundació Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia (FEHH) en conjunt amb la Fundació CRIS convoca un programa de 2 beques per al proper curs 2017-2018. Les beques van dirigides a socis de la Societat Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia (SEHH) que vulguin realitzar un projecte d'investigació en un centre de referència a l'estranger en l'àmbit de les àrees que conformen l'especialitat d'Hematologia i Hemoteràpia.

Requisits

Els investigadors sol·licitants hauran de reunir els següents requisits:

  • Ser especialista en Hematologia i Hemoteràpia, estar en l'últim any de formació de l'especialitat o estar en possessió d'una titulació universitària biosanitària relacionada amb l'hematologia:
    – Metge especialista en Pediatria que acrediti una formació específica en Hematologia i Hemoteràpia superior a tres anys.
    – Graduat en Biologia, Farmàcia, Genètica, Química o Veterinària que acrediti un període de formació específica en Hematologia i Hemoteràpia superior a tres anys.
  • No haver transcorregut més de 10 anys des de la finalització de la titulació universitària corresponent (Llicenciatura o grau en Medicina o altres ciències biosanitàries).
  • No posseir una ocupació professional remunerada estable a temps complet durant el període de gaudi de la beca.
  • Ser soci numerari / associat o post-graduat de la SEHH, al corrent de pagament, amb un mínim de 12 mesos d'antiguitat.
Termini IISPV

24 Gener 2018

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: