B·Debate: Impuls a trobades internacionals d’alt nivell científic

B·DEBATE, UNA INICIATIVA DE BIOCAT I L'OBRASOCIAL “LA CAIXA”

Objecte

B·Debate té l’objectiu d’impulsar trobades internacionals d’alt nivell científic per promoure el debat, la col·laboració i l’intercanvi obert d’idees i coneixements entre experts i entitats de reconegut prestigi nacional i internacional.

B·Debate obre la convocatòria per a la presentació de propostes d’activitats per al programa de B·Debate de 2013.
 

Requisits

Les propostes de debat han de fer especial incidència en els valors que promou B·Debate:

  • Fronteres de la ciència: generació de nou coneixement d’avantguarda en ciències de la vida. Identificació de reptes estratègics i nous àmbits d’estudi i de recerca.
  • Impacte social: aportació de solucions innovadores que millorin les condicions i la qualitat de vida de les persones i del seu entorn.
  • Internacionalització: elevada participació internacional tant en les àrees científiques tractades com els ponents i les entitats participants.
  • Multidisciplinarietat: aproximacions des d‘àrees científiques i disciplines transversals i complementàries.
  • Barcelona-Catalunya: participació d’investigadors vinculats a entitats locals de recerca (ponents i assistents). Promoció de la col·laboració i de la consolidació de xarxes entre agents, entitats i experts nacionals i internacionals.
Termini IISPV

10 de setembre de 2012

Termini Oficial

Del 15 de juny al 14 de setembre de 2012 (ambdós inclosos).

Documents a presentar

Les sol·licituds s’han de presentar a través del formulari que trobareu A SOTA, adjuntant els documents requerits i la informació d’interès complementària.

 

Les sol·licituds rebudes seran avaluades pel Comitè Científic de B·Debate i, posteriorment, seleccionades segons el seu grau d’excel·lència i l’alineament amb els valors que promou B·Debate.

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: