Ajuts per la preparació de projectes d’R+D del 7è PM amb participació conjunta d’organismes de recerca i empreses de Catalunya – Connect-EU Col·laboració

Objecte

Concedir ajuts per a la preparació de projectes d’R+D col·laboratius adreçats a les convocatòries del 7è PM, en els quals participin conjuntament organismes de recerca i empreses de Catalunya.
L’actuació objecte de sol·licitud d’ajut s’ha de dur a terme en col·laboració entre un organisme de recerca de Catalunya i una empresa amb establiment operatiu a Catalunya, com a mínim.

Les propostes de projecte han de complir els requisits següents:

  • Que es presentin o s’hagin presentat a les convocatòries de projectes col·laboratius del 7è PM dels programes específics de Cooperació, Capacitats i Persones i de les Iniciatives Tecnològiques Conjuntes (Clean Sky, IMI, ENIAC, ARTEMIS i FCH) publicades l’any 2010. No s’inclouen els projectes de les convocatòries ERANET.
  • Que formin part del mateix consorci empreses i organismes públics i privats d’R+D de Catalunya.
  • Que tinguin un impacte sobre el teixit productiu de Catalunya.
  • Que l’empresa catalana participi amb un mínim de 100.000,00 euros en la despesa subvencionable del projecte d’R+D que es presenta a la convocatòria del 7èPM.
Termini IISPV

24 de novembre de 2010
 

Termini Oficial

30 de novembre de 2010

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: