AJUTS PER A PROJECTES D’INVESTIGACIÓ SOBRE LES MALALTIES CEREBRALS

NETWORK OF EUROPEAN FUNDING FOR NEUROSCIENCE RESEARCH (NEURON)

Objecte

L’objectiu de la convocatòria és permetre als projectes multinacionals de recerca en col·laboració que s’ocupen dels desenvolupaments i avenços en els mètodes i enfocaments per comprendre el cervell i les seves malalties.

Requisits

Els conjunts de propostes d’investigació transnacionals poden ser presentades pels grups de recerca que treballen en universitats o altres institucions d’educació superior no universitari, els instituts públics de recerca, hospitals, així com empreses comercials, en particular les petites i mitjanes empreses.

   

Requisits: de 3 a 5 grups de recerca de 3 països diferents participants en aquesta convocatòria (Àustria, Bèlgica, Canadà, Finlàndia, França, Alemanya, Israel, Itàlia, Luxemburg, Polònia, Romania, Portugal i Espanya).

 

Hi haurà un procediment en dues etapes per les aplicacions comunes: els projectes de propostes i les propostes completes. En ambdós casos, un document de proposta conjunta (en Anglès) serà preparada pels socis.

Termini IISPV

5 de març de 2012

Termini Oficial

Les pre-propostes s’han de presentar en format electrònic com a màxim el dia 9 març 2012 a través del sistema de presentació electrònica.

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: