AJUTS LLAVOR PER A PROJECTES INNOVADORS AMB POTENCIAL D’INCORPORACIÓ AL SECTOR PRODUCTIU

Objecte

Finançar projectes d'innovació que es trobin a les fases 1 i 2 dins l'escala de maduresa tecnològica 1 per a la valorització de coneixement amb potencial d'incorporació al sector productiu.

Els projectes han d'estar destinats al reforç de la protecció del coneixement generat i a les primeres proves (preprototips), i a la definició de la ruta de comercialització, la generació del model de negoci, l'anàlisi de viabilitat tecnològica i comercial o el disseny de prova de concepte o a altres activitats similars que s'englobin dins d'aquestes fases.

Requisits

Els equips de recerca han d'estar formats, com a mínim, per dues persones, que han de complir els requisits següents

– El Científic Responsable ha d'estar en possessió del títol de doctor o doctora i ha d'estar vinculat o vinculada estatutàriament o contractualment a la plantilla de la universitat o del centre participant i tenir-hi dedicació completa

– El Científic Emprenedor ha d'estar en fase predoctoral o postdoctoral

– El Mentor Empresarial, que s'ha d'incorporar a l'equip de recerca un cop triats els projectes per formar l'equip Llavor, ha de complir els requisits següents:

– No pot pertànyer a empreses o entitats en les quals els components de l'equip de recerca tinguin càrrecs de responsabilitat, participació accionarial o activitat d'assessorament reconeguda.

– No pot rebre cap tipus de remuneració pel desenvolupament d'aquesta activitat.

– Els equips de recerca participants en aquests ajuts només poden presentar una sol·licitud, de manera que les persones vinculades, el Científic Responsable i el Científic Emprenedor, només poden constar en una proposta d'equip Llavor.

– Queden excloses les persones que hagin participat, com a Investigador Sènior/Científic Responsable o bé Investigador Júnior/Científic Emprenedor, d'un ajut en el marc de la convocatòria anterior.

Termini IISPV

17 Nov 2016

Termini Oficial

21 Nov 2016

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: