AJUTS A LA RECERCA RECERCAIXA 2017

RECERCAIXA

Objecte

La convocatòria d'ajuts a la recerca RecerCaixa finançarà projectes de recerca desenvolupats per investigadors i investigadores de les universitats i centres de recerca de Catalunya.
La convocatòria persegueix principalment dos objectius: impulsar la recerca científica d'excel·lència al nostre país i acostar la ciència a la societat, fent-la partícip dels avenços científics i dels beneficis humans i socials.

Requisits

Es podrà presentar a la convocatòria qualsevol investigador/a doctor/a, amb contracte estable amb una universitat o centre de recerca, públic o privat, radicat a Catalunya. En el marc d'aquesta convocatòria, s'entén per contracte estable aquells contractes amb data de finalització posterior a la data de finalització del projecte presentat.
Es podran presentar a la convocatòria tant investigadors individuals com grups de recerca (amb un investigador o investigadora principal). Un mateix investigador només podrà participar en un sol projecte presentat a la convocatòria, bé sigui com a investigador principal o com a membre de l'equip de recerca.

Termini IISPV

26 de juny de 2017

Termini Oficial

02 de juliol de 2017

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: