1ª Edició Premi Europeu de Ciència Hipàtia 2018

AJUNTAMENT DE BARCELONA

Objecte

Té com a principal objectiu contribuir a la visibilitat de la ciència, així com promoure, reforçar i maximitzar a escala europea el valor de la recerca de l'excel·lència i del seu impacte sobre la societat.
Vol esdevenir un reconeixement a la millor carrera i trajectòria d'una persona en l'àmbit científic i de la investigació desenvolupada al més alt nivell internacional, amb influència sobre diferents camps del coneixement i amb impacte positiu en el benestar de la humanitat.

Requisits

El guardó es lliurarà cada any i alternarà les tres grans àrees de coneixement incloses en les bases: Ciència i Tecnologia (categoria de l'edició actual); Ciència de la Vida i de la Salut; i Humanitats i Ciències Socials.

El premi s'adreça a investigadors i investigadores que hagin desenvolupat la seva tasca de recerca en un país europeu amb una trajectòria d'excel·lència en la seva carrera investigadora al més alt nivell internacional, per l'impacte que la seva recerca hagi tingut en la societat i en la millora de la qualitat de vida, pel retorn que aquesta investigació hagi generat, i per l'impacte i aportació que la seva carrera hagi tingut en diferents camps del coneixement

Termini IISPV

24/10/2018

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: