Cercador
Ets a: Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Marato Tv3- Convocatòria per a la presentació de projectes de recerca biomèdica sobre malalties neurodegeneratives

Organisme

Fundació la Marató de TV3- Convocatòria per a la presentació de projectes de recerca biomèdica sobre malalties neurodegeneratives Aquests projectes seran finançats amb els 9,5M € recaptats en la Marató 2013, una xifra provisional que s’incrementarà amb els donatius que arribin fins al 31 de març, quan es tanqui definitivament aquesta edició del programa.

 

Objecte

Projectes de recerca biomèdica d'excel·lència sobre malalties neurodegeneratives, que van centrar La Marató del 2013. En la convocatòria podran participar treballs de recerca sobre malalties neurodegeneratives que es desenvolupin en un únic centre de recerca amb seu a Catalunya, o bé de manera conjunta amb diferents institucions espanyoles i estrangeres, sempre amb la coordinació d’un centre català.
Fomentar la recerca científica d’excel·lència sobre aspectes etiològics, patogènics,
clínics, terapèutics, epidemiològics, de salut pública i de serveis sanitaris, en l’àmbit de  les malalties neurodegeneratives, com a element nuclear del projecte.

Es consideren dins de l'espectre de les malalties neurodegeneratives els projectes de  recerca en relació estreta amb les malalties així considerades (com ara les malalties  d'Alzheimer, Parkinson, Huntington, esclerosi lateral amiotròfica) i altres com l'esclerosi  múltiple i les atròfies musculars espinals. En canvi, quedaran exclosos els projectes  sobre malalties mentals i altres malalties neurològiques no degeneratives, com ara les  malalties vasculars cerebrals, neuromusculars i altres malalties neuroimmunològiques.
 

Sol·licitants

Projectes unitaris (o d'un sol centre gestor):
Seleccionar el formulari per projectes unitaris i emplenar els diferents apartats.

Projectes coordinats (de dos o més centres gestors):

Seleccionar el formulari per projectes coordinats i emplenar els diferents apartats seguint els requeriments indicats en cada punt.
L’investigador coordinador ha d’omplir a nom seu el pressupost global i presentar el projecte conjuntament amb un formulari de subprojecte per cada centre col·laborador participant, fins i tot el seu.

Termini oficial

El període de presentació de projectes finalitzarà el dilluns 7 d’abril a les 14,00 h. El Patronat de la Fundació La Marató de TV3 farà públic el pròxim mes de novembre el resultat del concurs.

Termini IISPV

Cal comunicar almenys abans del 4 de març de 2014 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 3 d'abril de 2014. L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats