Cercador
Ets a: Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Programa MAP ACCIÓ-EADA

Organisme

AcCC10- Generalitat deCatalunya- El Programa MAP - Market Assessment Program és un programa d'assessorament i suport a la innovació que té la missió de portar al mercat els projectes d'investigació, que volen crear una empresa de base tecnològica o que ja s'han convertit en noves empreses de Base Tecnològica (EBT), entenent per EBT les empreses que se’n serveixen de la tecnologia com a barrera d’entrada que preservi la seva competitivitat i les diferenciï de la resta de les seves competidores.

Objecte

Per això, EADA configura equips de projectes que, sota la supervisió de tècnics d'ACCIÓ, estructuren el model de negoci d'aquests projectes, amb l'objectiu d'acostar-los a un "investment grade" que faciliti el seu acostament al mercat amb elevades probabilitats d'èxit.

Cada equip de projecte d'EADA està format per participants dels diversos programes Màsters i pels representants de l'equip emprenedor, dirigits per un professor, professional expert en el tema del projecte admès, complementat per una tutoria acadèmica i un panell d'experts que el jutgen.

L'output del projecte és un Pla de negoci complet i, com a conseqüència del resultat dels treballs, els millors projectes poden ser seleccionats per ser recolzats per la Iniciativa de Capital Llavor d'EADA a la IncubAceleradora d'EADA BIHOOP, per algunes de les acceleradores participants en el programa d'ACCIÓ "START-UP CATALONIA", o per les actualment ja existents en l'ecosistema emprenedor abans d’enfrontar-se al veredicte del mercat.

L'outcome del Programa és la presentació d'un grup de projectes i start-ups a grups de potencials inversors interessats que decideixin aportar els recursos que es necessiten per començar la seva etapa de creixement i de desenvolupament.
 

Termini oficial

El període d’inscripció estarà obert fins el proper dijous dia 5 de desembre, segons Fonts d'ACC10, tot  i que a la web inidqui el 2 de desembre de 2013

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats