Cercador
Ets a: Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Beatriu de Pinós (BP-DGR 2013)- Modalitat B: Ajuts per a la incorporació de personal investigador postdoctoral al sistema de ciència i tecnologia català.

Organisme

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca- Modalitat B: Ajuts per a la incorporació de personal investigador postdoctoral al sistema de ciència i tecnologia català. Atorgar 60 ajuts a les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries situats a Catalunya per a la contractació de personal investigador doctor al sistema de ciència i tecnologia català.

Poden beneficiar-se d'aquesta convocatòria les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries situats a Catalunya. La sol·licitud, d'acord amb el model normalitzat, l'ha de formalitzar el professor/a-investigador/a del grup de recerca receptor que tutelarà l'activitat de recerca de la persona candidata i que es responsabilitzarà de la sol·licitud, mitjançant l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT)

Termini oficial

La sol·licitud no es podrà tramitar fins al moment que s'obri el termini de presentació de sol·licituds (de 09/09/2013 a 30/09/2013), que serà quan es publicarà el link d'accés que us permetrà presentar la sol·licitud a través de la OVT.

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 10 de setembre de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 20 de setembre de 2013. L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats