Cercador
Ets a: Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premis TR35 Spain a Joves Innovadors

Organisme

L'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), a través de la seva revista Technology Review, reconeix i premia el treball dels 10 joves innovadors espanyols menors de 35 anys més destacats.

Objecte


TR35 Spain té l'objectiu de reconèixer l'esforç i dedicació dels joves que treballen en el desenvolupament de noves tecnologies o en l'aplicació creativa de les ja existents per resoldre els problemes actuals. Volen recompensar el treball creatiu, original i rellevant dels joves no només per a la indústria en la qual s'emmarca, sinó per a la societat en general

Sol·licitants

L'únic requisit per poder optar a un guardó és que el candidat sigui menor de 35 anys el dia de lliurament dels premis. Es busquen joves espanyols o residents a Espanya que, complint aquesta premissa, destaquin de forma considerable en la seva àrea de recerca i siguin una promesa per al futur.

Els aspirants poden desenvolupar el seu treball en universitats, centres de recerca públics o privats, negocis emergents o grans companyies, entre altres institucions o empreses.

No es poden proposar a si mateixos sinó que han de ser experts en les seves àrees de coneixement o persones del seu àmbit professional o acadèmic que presentin les seves candidatures.

Descripció

Aquest any, Technology Review en espanyol convoca la segona edició dels premis TR35 Spain amb l'objectiu de trobar treballs fascinants, inspiradors i nous capaços de revolucionar el món de la tecnologia i els negocis en un futur pròxim.

Els premis abasten un ampli ventall de sectors d'activitat, des de la biotecnologia, el desenvolupament de nous materials, energia, programari, transport i Internet entre d'altres. Per segon any consecutiu, busquem a persones la tasca en qualsevol d'aquestes àrees suposi una gran promesa de desenvolupament de cara a les pròximes dècades.

Termini oficial

26 de juliol de 2012

Termini IISPV

26 de juliol de 2012

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats