Cercador
Ets a: Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premis Laboratoris Esteve

Organisme

ESTEVE premia aquells professionals mèdics, farmacèutics i d'infermeria, els objectius se centren en el treball diari per millorar l'atenció als seus pacients.

Objecte

Es consideraran propostes candidates les iniciatives que ajudin a millorar l'atenció i la comunicació amb els pacients. Per a això, es valoraran aquells projectes que en major mesura contribueixin a millorar la qualitat de vida del pacient. S'admetran també iniciatives que hagin estat presentades a altres concursos.

L'objectiu és premiar la tasca que realitzen els professionals sanitaris per millorar la qualitat de vida del pacient crònic així com contribuir a la prevenció de les malalties cròniques, fomentar la participació entre els diferents actors i nivells del sistema sanitari i estimular la innovació, la formació i la gestió del coneixement en l'àmbit de la cronicitat.

Sol·licitants

Podran presentar candidatura als premis ESTEVE els professionals mèdics, farmacèutics i d'infermeria, així com institucions vinculades a aquests col·lectius que promoguin la salut i que exerceixin la seva activitat en territori espanyol

Descripció

La V Edició dels Premis ESTEVE contempla 2 categories de guardons per a cada col·lectiu (metge, farmacèutic i d'infermeria) i un únic premi especial en l'atenció al pacient crònic


ÀREA MÈDICA :
1. Categoria personal: iniciatives de metges a títol individual o de grups de treball.
2. Categoria institucional: iniciatives de col·legis, societats científiques, associacions de professionals i / o entitats formals mèdiques.
 

ÀREA FARMACÈUTICA :
1. Categoria personal: iniciatives de farmacèutics a títol individual o de grups de treball.

2. Categoria institucional: iniciatives de col·legis, societats científiques, associacions de professionals i / o entitats formals de farmàcia.
 

ÀREA D'INFERMERIA
1. Categoria personal: iniciatives d'infermeria a títol individual o de grups de treball.
2. Categoria institucional: iniciatives de col·legis, societats científiques, associacions de professionals i / o entitats formals d'infermeria.
 

ÀREA PACIENT CRÒNIC

Reconeixement extraordinari a un projecte centrat en la millora de l'atenció sanitària dels pacients amb malalties cròniques. Aquest premi està dirigit a metges, farmacèutics i professionals d'infermeria o grups multidisciplinaris.
 

Els projectes presentats a l'Àrea de Pacient Crònic també podran participar en qualsevol de les altres categories, indicant-ho degudament en el formulari de participació. No obstant això, la proposta presentada només pot ser designada com a guanyadora d'un únic premi.

Termini oficial

Podran presentar candidatures fins el 15 d'octubre del 2012. No s'acceptaran propostes fora del termini estipulat.

Termini IISPV

9 d'octubre de 2012

Import

Els projectes guardonats rebran una escultura de bronze de l'artista Marcel Martí i una dotació econòmica de 12.000 euros

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats