Cercador
Ets a: Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premis Nacionals de Recerca 2012

Organisme

El Govern de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, convoca enguany els Premis Nacionals de Recerca, els quals tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i molt particularment divulgar entre la societat catalana l'activitat científica dels investigadors i investigadores vinculats al nostre país

Objecte

Fomentar el reconeixement social de la ciència i divulgar l'activitat científica dels investigadors i investigadores vinculats a Catalunya

Sol·licitants

Podran presentar candidatures les universitats (òrgans de govern, facultats, escoles, departaments), els centres de recerca, els instituts universitaris de ecerca, les acadèmies i, en general, els agents del Sistema Català de ecerca i Innovació.
 

Poden aspirar al premi els/les investigadors/ores en actiu que no hagin omplert 36 anys a la data de tancament d’aquesta convocatòria i que actualment estiguin desenvolupant la seva activitat científica a Catalunya.

Descripció

1.Premi Nacional de Recerca. Premia l'investigador/a del Sistema Català de Recerca i Innovació que hagi contribuït recentment de manera significativa internacionalment a l'avenç d'una disciplina científica en qualsevol dels seus àmbits: ciències humanes i socials, ciències de la vida i de la salut, enginyeries i tecnologia i ciències experimentals. El Premi consisteix en una figura acreditativa i la quantitat de 40.000 euros.

2.Premi Nacional de Recerca al Talent Jove. Vol estimular i reconèixer l'esforç dels/de les joves investigadors/es que en la seva trajectòria professional hagin destacat per la qualitat i excel·lència del seu treball científic i de recerca. El premi consisteix en una figura acreditativa i la quantitat de 10.000 euros.

3.Premi Nacional de Comunicació Científica. Premia la millor iniciativa de comunicació i divulgació científica de Catalunya durant l'any 2012 en qualsevol dels possibles formats i mitjans existents (publicacions en paper o digitals, programes de ràdio i televisió, webs, exposicions, festivals, etc.). El premi, sense dotació econòmica, consisteix en una figura acreditativa.

4.Premi Nacional de Mecenatge Científic. Esdevé un reconeixement institucional a les persones, empreses o d'altres entitats per la seva contribució a la generació o donació de recursos filantròpics per promoure o recolzar un projecte científic a Catalunya. El premi, sense dotació econòmica, consisteix en una figura acreditativa.

5.Premi Nacional al Partenariat Públic-Privat en R+I. Té com a finalitat reconèixer les activitats de partenariat públic-privat en recerca i en l'àmbit general de la cooperació entre el sector públic i el privat en activitats d'R+I a Catalunya. El premi, sense dotació econòmica, consisteix en una figura acreditativa.
 

Termini oficial

14 de setembre de 2012

Import

40.000 euros

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats