Cercador
Ets a: Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Convocatòria 2018 Premis MEDES

Organisme

FUNDACIÓN LILLY

Objecte

Contribuir a promoure la publicació científica en revistes biomèdiques en llengua espanyola i afavorir la seva difusió nacional i internacional mitjançant activitats de recerca, formació i divulgació.

Sol·licitants

Es concedeixen dos premis:

 • Premi a la millor iniciativa al foment de l´ús de l'idioma espanyol per a la divulgació del coneixement biomèdic
  Podran optar al Premi en aquesta categoria les persones, físiques o jurídiques, titulars d'iniciatives o projectes que contemplin la generació de desenvolupaments innovadors, estratègies, utilitats tecnològiques, etc. utilitzant l'idioma espanyol en la divulgació dels coneixements en Biomedicina i que facilitin als professionals sanitaris l'accés en espanyol a la informació i la pràctica de la medicina, iniciats dins dels quatre anys naturals previs al de la convocatòria en curs, estiguin ja finalitzats completament o en període d'execució.
 • Premi a la millor institució destacada en la promoció de l'idioma espanyol com a llengua del coneixement biomèdic
  Podran ser candidates aquelles institucions la tasca i activitat de les quals representi una contribució rellevant en benefici de la producció i / o publicació científica biomèdica en espanyol, així com de facilitar, promoure o afavorir l'ús de l'idioma espanyol per a la transmissió del coneixement científic, en general, i biomèdic, en particular.

Termini IISPV

03/10/2018

Documentació a presentar

 • Premi a la millor iniciativa al foment de l'ús de l'idioma espanyol per a la divulgació del coneixement biomèdic:
  - Les candidatures d'aquesta categoria podran presentar-se lliurement, a títol individual pels interessats, mitjançant breu escrit adreçat al director de la Fundació Lilly.
  - S'adjuntarà el document "Formulari Premis MEDES 2018", degudament emplenat, que inclou: dades generals de la candidatura (candidat, autor o signant i altres col·laboradors), currículum vitae del candidat o signant, així com una descripció breu de la iniciativa o projecte, destacant els seus aspectes més rellevants .
 • Premi a la millor Institució destacada en la promoció de l'idioma espanyol com a llengua del coneixement biomèdic:
  - Les candidatures d'aquesta categoria seran propostes presentades exclusivament pels membres del Comitè Assessor de MEDES i Consell Científic Assessor de la Fundació Lilly, podent ser presentada una sola candidatura per cada un d'aquests membres (es pot consultar més informació sobre la composició d'aquests òrgans en www.fundacionlilly.com).
  - Les propostes de candidatures s'hauran de presentar mitjançant un escrit que exposi clarament els mèrits extraordinaris de la candidatura i la seva transcendència, d'acord amb el que disposen aquestes bases. Aquest escrit serà adreçat al director de la Fundació Lilly.
  - En tot cas, a la proposta de candidatura es podran adjuntar els documents que es considerin oportuns per a acreditar els seus mèrits i que aportin dades rellevants i informació complementària, com ara la corresponent memòria institucional o altres suports raonats i adhesions.

Import

Cadascun dels Premis està dotat amb una quantitat única i indivisible de 3.000 euros. Així mateix, les candidatures premiades rebran placa i diploma acreditatius.

Pujar

Fes-ho córrer

 • Facebook
 • TwitThis
 • LinkedIn
 • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats