Cercador
Ets a: Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premi Internacional d'Investigació sobre coagulopaties congènites “Duquesa de Soria”

Organisme

Real Fundación Victoria Eugenia

Objecte

Fomentar l'interès investigador al col·lectiu mèdic i multidisciplinar, i estimular el desenvolupament de treballs en l'àmbit de l'hematologia.
Objectius:

 • Promoure la investigació sobre les conseqüències que l'ús clínic dels concentrats de factors de coagulació provoca en els afectats per l'hemofília i altres trastorns de la coagulació.
 • Dotar de beques de recerca per aconseguir la màxima especialització en els temes relacionats amb l'hemofília o d'altres problemes relacionats amb les coagulopaties congènites.
 • Promocionar cursos, congressos, seminaris, taules rodones i conferències relacionades amb les coagulopaties congènites.
 • Editar publicacions i crear fons documentals.
 • Preparar campanyes de sensibilització, desenvolupar iniciatives i projectes de prevenció, així com organitzar serveis d'orientació i consulta.
 • Instrumentalitzar accions que afavoreixin la reinserció social i la rehabilitació psíquica dels afectats per coagulopaties congènites i / o malalties associades.

Requisits

Podran optar al Premi treballs originals i inèdits, realitzats a Espanya o a l'estranger per autors de qualsevol nacionalitat, que versin sobre qualsevol tema relacionat amb les coagulopaties congènites.
Per a aquells casos en què el treball sigui elaborat per diversos autors, aquest podrà ser presentat per qualsevol d'ells, acompanyant imprescindiblement l'autorització escrita del primer signant o de l'últim.
No podran concursar els treballs ja premiats amb anterioritat per altres institucions, havent d'acompanyar declaració jurada de l'autor presentador del projecte, referent al fet que no han estat premiats. Igualment, no s'admetran projectes presentats en anteriors convocatòries d'aquest mateix Premi

Descripció

Es convoquen premis en les següents categories:

 • Premi Internacional d'Investigació sobre coagulopaties congènites "Duquesa de Soria", dirigit a treballs originals i inèdits realitzats a Espanya o a l'estranger per autors de qualsevol nacionalitat.
 • Premi al projecte de recerca en medicina bàsica, dirigit a investigadors que desenvolupin una tasca d'investigació bàsica orientada a l'obtenció de coneixement amb aplicació clínica, a qualsevol nivell metodològic.
 • Premi al projecte de recerca en medicina clínica, dirigit a investigadors que desenvolupin la seva tasca investigadora sobre humans, a qualsevol nivell metodològic, en el diagnòstic, tractament o avaluació de pacients amb coagulopaties congènites.
 • Premi al projecte d'investigació multidisciplinar, dirigit a investigadors que desenvolupin la seva tasca investigadora sobre humans, a qualsevol nivell metodològic, en aspectes psicosocials, musculoesquelètics o ortopèdics.

Termini oficial

13/10/2017

Termini IISPV

09/10/2017

Documentació a presentar

Carta de proposta dirigida al President de la Reial Fundació Victòria Eugènia.
Formulari amb una breu exposició de motius, que avalen la presentació del candidat.
Document d'investigació a avaluar pel Jurat.
Formulari de CV del candidat presentador.

Import

Premi "Duquesa de Soria": 9.000 €. Resta de categories: 2.500 € / premi.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

 • Facebook
 • del.icio.us
 • TwitThis
 • Meneame
 • GoogleReader
 • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Grup Sagessa

Centre de Recerca de Catalunya

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats