Cercador
Ets a: Portada > Plataformes de suport > Laboratoris de recerca > Unitat de Recerca Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

Unitat de recerca Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

L’activitat científica que es desenvolupa a l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII constitueix un estímul important i necessari per tal d’aconseguir integrar en un mateix marc la millor qualitat assistencial, compaginada amb una notable activitat docent i una recerca de qualitat amb un important component tranlacional.

L’equip humà és el principal aval que garanteix un futur brillant en el desenvolupament de les diverses àrees de recerca que es duen a terme al Centre. Les característiques eminentment assistencials que té el Centre fan que la creació de línees de recerca sòlides i estables suposi un sobreesforç, que cal valorar adequadament quan s’estableixen paràmetres de comparació.

En l’actualitat la Unitat de Recerca es troba ubicada a la 1a Planta de l’Edifici Modular de Docència i Recerca del complexe sanitari del Hospital Universitari Joan XXIII. Les seves instal·lacions estan distribuïdes en:

  • 1 Laboratori polivalent.
  • 4 Sales de treball.
  • 4 Despatxos.
     

A més també es disposa en l’edifici B de l’Hospital Universitari Joan XXIII, de dos infraestructures de suport a la Recerca:

  • Àrea de Cultius Cel·lulars.
  • Unitat de Seqüenciació.

La recerca al nostre hospital es troba aglutinada en una sèrie de línies bàsiques i clíniques, i destaquen una sèrie de grups que comptem amb una acreditació a nivell estatal com son els grups CIBER (Centros de investigacion biomédica en red) i les xarxes d’investigació cooperativa (ara tots encabits dintre del nou ministeri de Ciència i Innovació). Aquests grups gaudeixen d’un finançament extraordinari per poder desenvolupar els seus projectes de recerca. Hi ha un CIBER de malalties respiratòries, un altre d’obesitat i un altre de Diabetis. De xarxes hi ha una de SIDA, una de mort sobtada (cardiologia) i una de biobancs. No hem d’oblidar que al centre també es desenvolupen projectes clínics a les unitats assistencial així com nombrosos assajos clínics.


 


IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats