Cercador
Ets a: Portada > Personal > HRS4R

HR Excellence in Research

L’any 2015 l'IISPV va obtenir l’acreditació i el segell oficial europeu en recursos humans HR Excellence, així com l’aprovació del Pla d’Acció 2015 per part de la Comissió Europea.

Aquest reconeixement demostra que el IISPV fa seus els principis generals de la Carta Europea de l'Investigador i el Codi de Conducta per a la Contractació d'Investigadors (Carta i Codi), i dona ple suport al seu compromís en la millora de les polítiques i procediments interns.


Aquesta acreditació d’excel·lència és una oportunitat per establir una estratègia de recursos humans global i coherent, així com millors pràctiques internes i aconseguir visibilitat internacional.

Durant aquests anys l’IISPV ha treballat amb el desenvolupament i la implementació del Pla d’acció i durant aquest 2017 ha realitzat l’autoavaluació que ha donat fruit al nou Pla d’Acció pels pròxims anys.

Nou Pla d’acció

OTM-R

Open, Transparent and Merit-based Recruitment (OTM-R)
Procés de Contractació Obert, transparent i basat en el mèrit (OTM-R)
 
 

L' OTM-R és un dels pilars de la Carta Europea de dels investigadors i en particular del Codi de Conducta per a la Contractació d'Investigadors, publicat per la Comissió Europea (CE) al 2005.
 
L'OTM-R assegura que es contracti a la millor persona per al lloc treball. Aquest procés aporta beneficis als investigadors, les institucions i el sistema de recerca en general. Més específicament, l'OTM-R propicia una carrera investigadora més atractiva, garanteix la igualtat d'oportunitats per a tots els candidats i facilita la mobilitat.

Política de reclutament


IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Grup Sagessa

Centre de Recerca de Catalunya

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats