Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Divendres, 6 de novembre de 2015

2 PROJECTES DE LA FUNDACIÓ LA MARATÓ DE TV3 HAN ESTAT ATORGATS A L’INSTITUT D’INVESTIGACIÓ SANITÀRIA PERE VIRGILI (IISPV)

5 de novembre 2015

2 dels 43 projectes de recerca en malalties del cor de la Fundació La Marató de TV3, han estat atorgats a l’IISPV i seran liderats pel Dr. Jordi Salas i el Dr. Lluís Masana.

El Prof. Jordi Salas-Salvador, Investigador Responsable de la Unitat de Nutrició Humana de l’IISPV , Catedràtic de Nutrició i Bromatologia, Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Facultat de Ciències de la Salut de la URV, Cap Clínic de Nutrició del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus conjuntament amb el Dr. Ramon Estruch (IDIBAPS, Institut d’Investigació Biomèdica August Pi i Sunyer, Barcelona) i la Dra. Montserrat Fitó (IMIM Institut Hospital Mar d’Investigacions Mèdiques, Barcelona) coordinaran el projecte, dotat amb un finançament de 397.157,28 Euros, per l’estudi sobre els nous predictors de la cardiopatia coronaria: micropartícules endotelials circulants, funcionalitat de partícules d’HDL i composició en àcids grassos de les membranes cel·lulars.
El Prof. Lluís Masana Marín, Investigador Responsable de la Unitat de recerca en lípids i arteriosclerosi (URLA) de l’IISPV, Catedràtic del Departament de Medicina i Cirurgia de la Facultat de Ciències de la Salut de la URV, Director de la Unitat de Medicina Vascular (UVASMET) i de Recerca de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, conjuntament amb el Dr. Francisco Blanco (l’Institut de Recerca Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Barcelona, IRHSP) coordinaran el projecte concedit amb un finançament de 291.835,00 Euros, per l’estudi sobre prevenir la malaltia coronària prematura a Catalunya augmentant el diagnòstic d’hipercolesterolèmia familiar.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats