Cercador

Novetats

Publicacions - Dilluns, 8 de juny de 2015

Publicació de la versió espanyola del DAPP-BQ: Qüestionari Bàsic de Valoració Dimensional de la Patologia de la Personalitat

Des del 3 de juny l'editorial Nord-americana SIGMA ASSESSMENT SYSTEMS INC comercialitza, després d'un acord amb els autors que van adaptar l'instrument a Espanya, la versió en castellà del Qüestionari Bàsic de Valoració Dimensional de la Patologia de la Personalitat (DAPP-BQ) de JW . Livesley i DN. Jackson. Aquesta versió ha estat elaborada i coordinada pels psicòlegs clínics Alfonso Gutiérrez-Zotes de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata / IISPV i Fernando Gutiérrez de l'Hospital Clínic.
El DAPP-BQ consta de 290 ítems que valoren 18 dimensions de trastorn de la personalitat. Com es descriu en el Manual Tècnic, aquest instrument proporciona una avaluació pràctica i detallada dels trastorns de la personalitat destinada a psicòlegs, psiquiatres i altres professionals. Ha estat dissenyat per proporcionar una avaluació exhaustiva de les dimensions bàsiques de la personalitat patològica i trets de personalitat clínicament rellevants. Aquestes dimensions es basen en un sòlid programa de recerca centrat en l'estructura i l'etiologia de la patologia de la personalitat. Avalua característiques afectives, cognitives i interpersonals que tenen importants implicacions per a la salut mental de l'individu, la seva adaptació i el seu benestar. 

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats