Cercador

Novetats

Publicacions - Dimecres, 3 de juny de 2015

El grup de recerca en patología vincular de l'Institut Pere Mata i IISPV ha assistit al 5e congrés mundial de Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat

El grup de recerca en patología vincular ha assistit al 5e congrés mundial de Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat, realitzat a Glasgow del 28 al 31 de maig, en el què s'han defensat tres pòsters científics del grup:
- Life events in the first trimester of pregnancy are related to a poor pregnancy outcome in mothers of ADHD children. Els resultats del primer pòster són la presència d'una relació entre major presència d'aconteixements vitals estressants en el primer trimestre d'embaraç i major quantitat de complicacions obstètriques en els parts de nens en seguiment per TDAH.
- Child abuse history in parents and the presence of comorbid affective disorders in their offspring with ADHD. Els resultats del segon pòster troben que la presència de antecedents de maltractament a la infancia de les mares de nens en seguiment amb TDAH es relaciona amb major risc de comorbilitat amb trastorn depressiu en aquests nens.
- Lifetime victimization in children and adolescents with ADHD. El tercer pòster presenta que els nens amb TDAH presenten risc de patir assetjament escolar, relacionant-se un major nivel d'assetjament amb una major gravetat de símptomes amb TDAH.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats