Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Dimarts, 24 de març de 2015

Les Beques Daniel Bravo 2015 s'amplien a tres estades d'investigació biomèdica a l'estranger

Els investigadors becats rebran un ajut de 3.000 euros bruts mensuals

Sant Just Desvern (Barcelona), 13 de març de 2015 - La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu obre la convocatòria 2015 de tres beques per fer estades d'un a nou mesos en centres de recerca biomèdica nord-americans i europeus punters en les àrees cardiovascular pediàtrica i cardiovascular en adults.
L'objectiu de les Beques Daniel Bravo és iniciar o enfortir la col·laboració entre grups de recerca biomèdica d'excel·lència a Catalunya amb grups de l'estranger. En aquest sentit, es valoraran les sol·licituds que contemplin la integració de l'investigador becat en un projecte de recerca o la formació en una tècnica o metodologia específica del grup receptor.
Poden optar a les beques els investigadors amb el títol de doctorat, llicenciatura, grau o equivalent i que estiguin fent recerca a Catalunya. Cada ajut té una dotació econòmica bruta de 3.000 euros mensuals, a més de les despeses de desplaçament.
Els investigadors que sol·licitin la beca poden escollir el centre d'acollida (hospital, universitat o institut de recerca) amb lí­nies complementàries a les del grup al qual pertanyen.
Les sol·licituds seran avaluades per un grup d'especialistes de prestigi aliens a la Fundació en base a la qualitat cientí­fica de la recerca proposada i la trajectòria del sol·licitant. També es valorarà el grup actual, el grup de destinació i si l'estada sol·licitada pot permetre iniciar o reforçar una recerca col·laborativa d'alt impacte.
El 2014 es van atorgar dues beques, una a la investigadora Mireia Alcalde del Centre de Genètica Cardiovascular UdG-IDIBGI, que ha fet una estada al Departament de Medicina de la Universitat de Califòrnia, i l'altra al Dr. Victor L. Velecela del Departament de Biologia Cel·lular de la Universitat de Barcelona, que ha visitat l'MRC Human Genetics Unit de l'™Institut de Genètica i Medicina Molecular de la Universitat d'Edimburg (Regne Unit).
Bases i formulari de sol·licitud: www.fundaciodanielbravo.org

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats