Cercador

Novetats

Comunicació - Dilluns, 20 d'octubre de 2014

El Dr. Jordi Miró, investigador de l'IISPV i responsable del grup ALGOS, coordinarà una Xarxa Iberoamericana d'experts sobre dolor infantilgrup de recerca ALGOS coordinarà una Xarxa Iberoamericana d'experts sobre dolor infantil.

El Dr. Jordi Miró, investigador de l'IISPV i Responsable del grup ALGOS coordinarà una Xarxa Iberoamericana d'experts sobre dolor infantil.
El passat 7 d'octubre, dins dels actes del 15è Congrés Mundial de dolor realitzat a Buenos Aires (Argentina), es va constituir aquesta Xarxa multidisciplinar de la que el Dr. Miró en serà el coordinador. En el moment de la constitució hi ha associats grups de 10 països: Argentina, Brasil, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Espanya, Mèxic, Portugal, Veneçuela i Xile. També s’hi han integrat, com a membres associats, grups d’EUA i Canadà.
Els objectius d’aquesta Xarxa són compartir recursos, promoure la formació dels professionals i col·laborar en tasques d’I+D+I. Les primers accions van adreçades a identificar els problemes més habituals de la població infantil i adolescent dels països respectius, informació que ha de servir per a concretar protocols d’actuació clínica, tant pel que fa a la prevenció com al tractament dels problemes crònics de dolor i discapacitat.
La propera reunió està prevista en el marc del 10è Simpòsium Internacional de Dolor Pediàtric (10th International Symposium on Pediatric Pain) a realitzar a Seattle (EUA) del 31 de Maig al 4 de Juny de 2015.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats