Cercador

Novetats

Docència - Dimecres, 14 de maig de 2014

La URV posa en marxa els primers cursos MOOC, on un dels cursos és: Nuevas perspectivas en donación y trasplantes impartit pel Dr. Alberto Sandiumenge investigador col·laborador del Grup Sepis & Infecció Respiratòria Greu de l'IISPV

La URV posa en marxa els primers cursos MOOC per Internet de cara al curs 2014-15. Els MOOC (Massive Open Online Courses) són cursos oberts de formació a distància que s’ofereixen gratuïtament i es poden seguir en línia.
Una altra de les propostes seleccionades a la convocatòria de l'AGAUR, és el curs Nuevas perspectivas en donación y trasplantes. Aquest MOOC està impulsat pel doctor Alberto Sandiumenge, investigador al grup de recerca Sepsis & Infecció Respiratòria Greu, investigador col·laborador a l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, i professor del Departament de Medicina i Cirurgia de la URV. El curs està adreçat a professionals sanitaris i estudiants de medicina, i pretén explicar en què consisteix un procés de donació innovador: en asistòlia controlada (mort cardíaca).  De fet, el grup ja va impartir un curs virtual sobre la donació en asistòlia controlada, en el marc d'un projecte de difusió finançat per Mútua Madrileña i coordinat per l'IISPV. Aquest curs va tenir una gran acollida pel que fa a participació, cosa que els va motivar a demanar l'ajut de l'AGAUR per transformar-lo en un MOOC.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats