Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Divendres, 24 de gener de 2014

Una bona dieta alimentària, clau en les persones amb trastrons psicòtics, projecte liderat investigadors del Grup Pere Mata emmarcat dins d'un grup de recerca de l'IISPV

Reusdigital, 24/01/2014

Un grup d'investigadors del Grup Pere Mata han signat un estudi que posa de manifest que l'increment de pes de les persones amb psicosi no només ve provocat per l'ús de medicaments antipsicòtics, sinó també per d'altres factors com la dieta. El treball, realitzat dins d'un grup de recerca de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), determina que en les primeres etapes de la malaltia es produeix una dieta poc saludable, derivada de l'estrès. Per tant, és clau que als pacients se'ls inclogui una orientació sobre les hàbits alimentaris.
Reusdigital.cat, 24/01/2013

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • del.icio.us
  • TwitThis
  • Meneame
  • GoogleReader
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Grup Sagessa

Centre de Recerca de Catalunya

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats