Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Divendres, 18 de desembre de 2020

Programa “Talent-Salut” dóna els seus fruits amb la lectura de la primera tesi doctoral

Atraure i retenir talent de professionals de la salut al territori i oferir-los formació avançada. Aquest és l'objectiu de "Talent-Salut", un nou programa que impulsa la Universitat Rovira i Virgili (URV), l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i quatre centres hospitalaris de la demarcació, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Aquest programa que pretén oferir una sortida enfocada a la recerca i la docència universitària als residents que acaben la seva formació especialitzada a diferents centres hospitalaris de la demarcació de Tarragona, ja dóna els seus primers fruits amb la lectura de la tesis doctoral de l'Alba Valiente, psiquiatra i investigadora de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), ella és beneficiària d'un ajut per la recerca emmarcat en aquest programa.

La tesi porta per títol "Anàlisi de la funció mitocondrial en trastorns del neurodesenvolupament" i ha estat dirigida per la Dra. Lourdes Martorell i co-dirigida per la Dra. Yolanda Alonso, ambdues investigadores del Grup de recerca en Genètica i Ambient en Psiquiatria (GAP) de l'IPM-IISPV.

L'acte ha tingut lloc aquest divendres dia 18 de desembre 2020 a l'Auditori de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

El programa "Talent-Salut" suposa un impuls a la retenció del talent en aquests hospitals universitaris i posa en valor que els centres hospitalaris tenen "professionals de reconeguda vàlua" amb l'objectiu de projectar i transferir el coneixement desenvolupat.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web