Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dimarts, 15 de desembre de 2020

7è Seminari Científic IISPV - Session on Trans - Omics

15/12/2020, primer seminari on-line

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) ha celebrat avui 15 de desembre 2020 el 7è Seminari Científic IISPV emmarcat amb la temàtica "On Trans-Omics. Metabolomics& artificial intelligence: a stepforwardin theprognosis of COVID-19", aquest és el primer seminari científic que l'IISPV fa online.

El seminari ha comptat amb l'assistència de d'una seixantena de persones connectades, entre investigadors, estudiats i professors. El seminari ha estat inaugurat pel Dr. Joan Vendrell, director de l'IISPV.

La sessió científica s'ha estructurat en dues parts, en la primera, hi ha hagut ponències dels joves investigadors dels grups de recerca, on ens han fet partícips dels seus recents avenços científics. Els investigadors, són de l'IISPV, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i de la URV. Els moderadors han estat la Dra. Montserrat Guardiola, Investigadora de la Unitat de recerca en lípids i arterioesclerosis (URLA) del IISPV-URV i la Dra. Lourdes Martorell, Investigadora del Grup en Genètica i Ambient en Psiquiatria (GAP) de l'IISPV- Institut Pere Mata.

En la segona part, els assistents han pogut gaudir de la ponència magistral titulada "Metabolomics & artificial intelligence: a step forward in the prognosis of COVID-19", a càrrec del Dr.  Xavier Correig. Professor del Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica de la URV, Director de Metabolomics Interdisciplinary Group (MiL@b) i coordinador de la Plataforma de Metabolòmica (CIBERDEM-IISPV-URV).

La clausura ha estat duta a terme per la Dra. Elisabet Vilella, Directora de Recerca de l'Institut Pere Mata, Investigadora Responsable del Grup Genètica i Ambient en Psiquiatria (GAP) i membre del Comitè de Direcció de l'IISPV.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web