Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dimarts, 1 de desembre de 2020

Jornada d’actualització de càncer de pulmó

Reus, 30 de Novembre de 2020

Aquest dilluns 30 de Novembre de 2020 s'ha portat a terme, de manera virtual, la jornada d'actualitazció de càncer de pulmó organitzada per l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili.

La situació actual també afecta a la recerca mèdica i a la forma en que els professionals de la salut es posen al dia. La situació porvaocada per la Covid19 ha obligat a portar-la a terme de manera virtual, però això no ha restat importància, ni exit a les ponències.

El càncer de pulmó és un dels tumors més freqüents en els homes i la seva incidència ha augmentat en les dones en les darreres dècades.

Els avenços esdevinguts en el tractament mèdic d'aquesta malaltia en els últims anys, l'han convertit en el paradigma de neoplàsia on els tractaments dirigits a dianes moleculars hi tenen un paper més rellevant.

Per tal de fer una posta al dia en un tema tan complex i en contínua evolució, es proposà aquesta jornada adreçada als professionals implicats en el diagnòstic i tractament del càncer de pulmó i les seves complicacions: pneumòlegs, cirurgians toràcics, oncòlegs, internistes, metges d'urgències, radiòlegs, patòlegs, etc...

En aquesta ocasió, per les condicions de la pandèmia, la Jornada s'ha realitzat en format virtual i s'ha pogut seguir via streaming amb 150 connexions.

La jornada ha estat organitzada per l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i s'ha pogut dur a terme gràcies a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i a les empreses que han col·laborat a les quals s'ha d'agrair la seva participació.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web