Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dimarts, 3 de novembre de 2020

Èxit de participació de la tercera Jornada d’actualització en càncer dedicada a la immunoteràpia

Avui ha tingut lloc la tercera jornada d'actualització en càncer, dedicada a la Immunoteràpia.

En els darrers anys la immunoteràpia s'ha incorporat al tractament oncològic de forma molt eficaç. El coneixement de les seves bases, biomarcadors, efectivitat en la clínica i toxicitat, és de creixent interès per a tots els professionals implicats en el diagnòstic i tractament del càncer i les seves complicacions.

En aquesta ocasió, per les condicions de la pandèmia, la Jornada s'ha realitzat en format virtual i s'ha pogut seguir via streaming amb 162 connexions.

La implicació de les diferents especialitats mèdiques i dels professionals sanitaris és indispensable per l'adequat maneig de les noves toxicitats, i és per aquest motiu que la jornada ha emfatitzat les bases de la immunoteràpia, la determinació de biomarcadors i la seva efectivitat.

La jornada ha estat organitzada per l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i s'ha pogut dur a terme gràcies a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i a les empreses que han col·laborat a les quals s'ha d'agrair la seva participació.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web