Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Divendres, 9 d'octubre de 2020

El grup de recerca en Autoimmunitat, Inflamació i Infecció durà a terme el projecte "Biomarcadors de risc cardiovascular en els pacients amb artritis reumatòide"

El grup de recerca en Autoimmunitat, Inflamació i Infecció de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR) durà a terme el projecte "Biomarcadors de risc cardiovascular en els pacients amb artritis reumatòide".

Aquest estudi liderat per la Dra. Sílvia Paredes es durà a terme a les consultes de reumatologia de l'HUSJR i de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Amb l'objectiu de millorar la salut del pacients que pateixen la malaltia d'artitris reumatòide (AR) i avaluar el risc cardiovascular que puguin tenir, ja que l'AR és una malaltia inflamatòria crònica, de naturalesa autoimmune i que es caracteritza per l'afectació simètrica de múltiples articulacions.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web