Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Dilluns, 25 de maig de 2020

L'IRISCAT inicia un cicle de webinars de recerca centrats en la COVID-19

L'Aliança d'Instituts de Recerca i Innovació en Salut de Catalunya (IRISCAT) organitza la seva primera acció de difusió científica conjunta: un cicle de webinars en què es tractaran diferents temes relacionats amb la recerca biomèdica i la COVID-19. Aquests seminaris de recerca en línia se celebraran amb una periodicitat quinzenal i el primer, a càrrec del Dr. Manuel Puig, de l'Hospital i Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, tindrà lloc el 27 de maig a les 16.00 hores.

D'aquesta manera, ens adaptem a la nova realitat, imposada pel coronavirus, però també és una aposta per arribar al màxim de públic possible i amb el format online facilitem l'accés a les persones interessades. A més, els seminaris quedaran enregistrats perquè es puguin visualitzar en qualsevol moment. 

Aquest primer cicle consta de 6 seminaris que durant les properes setmanes alternen la recerca bàsica i la clínica en COVID-19. El segon cicle començarà després de l'estiu amb un programar encara per concretar.

El primer dels webinars serà Why diabetes and metabolic syndrome account for a worse outcome in COVID-19 infection?, a càrrec del Dr. Manuel Puig Domingo, director en funcions de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol i cap del Servei d'Endocrinologia i Nutrició de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

La inscripció és gratuïta.

Llistat de Seminaris de Recerca IRISCAT

27 de maig: Why diabetes and metabolic syndrome account for a worse outcome in COVID-19 infection?, a càrrec del Dr. Manuel Puig Domingo, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i Institut de Recerca Germans Trias i Pujol.

Pendents de concretar data:

· Resultats de l'assaig clínic amb Remdesivir, a càrrec del Dr. Roger Paredes, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, IrsiCaixa i Fundació Lluita contra la Sida.

· Assaig Clínic amb TOCOVID, a càrrec del Dr. Pere Domingo, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

· Desenvolupament de vacunes SARS-Cov2, a càrrec del Dr. Julià Blanco, IrsiCaixa i Institut de Recerca Germans Trias i Pujol.

· Poxvirus i vacunes / viròleg coronavirus. Desenvolupament de la vacuna per la COVID-19, a càrrec dels doctors Mariano Esteban i Luis Enjuanes del Centre Nacional de Biotecnologia del Consell Superior d'Investigacions Científiques.

· Modelat de la pandèmia de COVID-19, a càrrec de la Dra. Clara Prats, Universitat Politècnica de Catalunya i Institut de Recerca Germans Trias i Pujol.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats