Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dilluns, 17 de febrer de 2020

L’IISPV entra a formar part de la Xarxa d'entitats gestores d'investigació clínica hospitalari i biosanitària - REGIC

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) ha entrat a formar part com a membre associat de la REGIC - Red de Entidades Gestoras de Investigación Clínica Hospitalaria.

La REGIC és la primera associació d'entitats gestores d'investigació clínica creada a Espanya a instància dels professionals, per tal de compartir experiències i crear un espai d'interacció i formació en la gestió de la R + D + I sanitària.

En el seu conjunt, REGIC representa una gran part de la recerca clínica de país i compta amb representants de pràcticament totes les comunitats autònomes.

REGIC està constituïda per 41 membres associats, dels quals, 23 d'ells són Instituts d'Investigació Sanitària (IIS) acreditats per l'ISCIII, representant un 74% de la totalitat de IIS acreditats fins a la data.  La Red presenta una àmplia dispersió geogràfica de membres, estant aquests distribuïts entre les següents 12 comunitats autònomes: Andalusia, Aragó, Cantàbria, Castella i Lleó, Catalunya, Extremadura, Galícia, Illes Balears, Madrid, Navarra, País Basc, Principat d'Astúries i València.

Per l'IISPV suposa estar en un entorn de col·laboració entre les entitats associades afavorint la promoció i el desenvolupament d'activitats de gestió i transferència de coneixement al sector productiu.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web