Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dimecres, 5 de febrer de 2020

Coneix el programa CRAASH Barcelona

05 de febrer de 2020.

CRAASH Barcelona és una iniciativa de Biocat que ajuda els equips europeus de recerca a llançar exitosament innovacions sanitàries i digitals en l'àmbit dels dispositius, diagnòstic i e/digital health per millorar la salut i l'atenció al pacient.

El programa, de 12 setmanes de durada, acompanya els equips en el llançament de les seves innovacions al mercat. Els equips transfereixen la seva recerca al mercat guiats per mentors experts d'arreu d'Europa i del CIMIT (Boston), l'acceleradora de salut amb més experiència del món. En 20 anys, el CIMIT ha accelerat amb èxit més de 600 projectes Healthtech, ha duplicat la taxa de comercialització i ha reduït a més de la meitat el temps a la fase següent. Els equips també validaran el seu projecte en alguns dels millors ecosistemes de salut a EUA (Boston) i Europa (Galway, Barcelona i altres ciutats).

Es busquen 10 projectes amb ganes de validar el seu producte al mercat europeu i americà. El 50% dels projectes que han participat a CRAASH Barcelona ja s'han constituït com a empreses, i han aixecat 2,700,000€ de capital públic i privat.

CRAASH Barcelona és un bootcamp de l'EIT Health i està organitzat per Biocat  en col·laboració amb CIMIT. El programa compta amb la col·laboració de l'Institut Català de la Salut, NIU Galway i Medicen (Paris), i Barcelona Tech City i Movistar Centre com a event partners.

Data límit per inscriure's: 16 de març

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats