Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dijous, 14 de novembre de 2019

III Nit de la Recerca Biomèdica IISPV

Reus, 14 novembre 2019

Reus 14 de novembre 2019.- La Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) amb l'objectiu de promoure, desenvolupar i gestionar la recerca sanitària i biomèdica, continua posant al servei de la població tots els avenços aconseguits.

Amb aquesta premissa i amb la voluntat de fer divulgació de l'activitat científica, ahir dimecres dia 13 de novembre 2019 al Palau Bofarull de Reus va tenir lloc, per tercer any consecutiu, la III Nit de la Recerca Biomèdica, a on van assistir un centenar de persones.

La benvinguda i inauguració van anar a càrrec de la Molt Il·lustre senyora Eva Maria Mata, Vicepresidenta 4a de la Diputació de Tarragona, el senyor Joan Vendrell, director de l'IISPV, el senyor Ramon Descarrega, gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona i el senyor Òscar Subirats, Regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus.

El senyor Francesc Vidal, membre del Comitè de Direcció de l'IISPV va introduir al senyor Antoni Trilla, el qual va dur a terme la conferència titulada: "Falsa ciència i danys reals".

Antoni Trilla, és Cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia, especialista i consultor sènior en Medicina Interna i Preventiva i Salut Pública de l'Hospital Clínic de Barcelona, és doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB) i especialista en Medicina Interna i en Medicina Preventiva i Salut Pública. En l'àmbit de recerca és investigador en l'ISGlobal en l'àrea de vacunes i vacunació. Ha participat més de 20 projectes competitius nacionals i internacionals.

Aquest acte va tenir el suport de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Reus.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats